СУП-КАХАННЕ БРОКАЛІ З САЛЕРАЙ
коўшык
60
ЛЮБЧЫКІ
Ў КУХНІ
Нашыя
кухні поўныя прыродных афрадызіякаў.
На першы погляд, гэта абсалютна звычайныя
прадукты харчавання, але калі ведаеш,
што выбраць і якім чынам аб'яднаць іх
разам, каб павялічыць іх цудадзейную
сілу, на талерцы з'яўляецца страва, што
абуджае пачуцці і не пакідае нас
абыякавымі. Тым не менш, прадметам
спрэчкі застаецца пытанне: ці колькасці
рэчываў, якія класіфікуюцца як афрадізіак
і трапляюць у арганізм з ежай, дастаткова,
каб быць у стане дасягнуць які-небудзь
эфект :) але ж хочацца ў гэта верыць...
Можа дапаможа, і, напэўна, не пашкодзіць.
2
брокалі*
4-5
зялёных сцёблаў салеры*
2
зубкі часныку*
1
см кораня імбіру*
дробка
мушкатовага арэха*
натуральны
ёгурт
батон
аліўкавы
алей
соль
*афрадызіак
Часнык
і імбір чысцім і кроім. Памер і форма не
прынцыповыя. Салеру мыем і кроім. Цяпер
у рондлі падсмажваем на аліўкавай алеі
на невялікім агні часнык і імбір. Праз
2 хвілінкі дадаем салеру. Заліваем вадой
і дадаем брокалі. Гатуем да мяккасці.
Прыправім соллю і мушкатовым арэхам.
Потым міксуем блэндэрам.
Кубікі
батона падсушваем на патэльні з невялікай
колькасцю аліўкавай алеі. Падаем суп з
грэнкамі, ёгуртам (як зрабіць свой хатні
ёгурт) і каханнем. Смачных вам ночак!
Comments
Post a Comment