КАЛЯРОВАЯ САЛАТА З ЯЙКАМ


коўшык 101
ЛЁГКА І СМАЧНА

патрэбна:
шпінат свежы
жменя маладога зялёнага гароху
радыска
яйка
праросткі радыскі ці брокалі

аліўкавы алей
гарчыца
цытрына


Яйка гатуем, чысцім і кроім коламі. Шпінат дакладна мыем і сушым на ручніку. Радыску мыем і кроім лустачкамі. Гарох варым 2-3 хвілінаў і выкладваем у халодную ваду. Гарошак павінен быць хрусткім. На талерку выкладваем шпінат, потым гарошак, радыску, яйка і праросткі. Паліваем соусам – 5 лыжак аліўкавай алеі, 1 лыжачка гарчыцы, 1 лыжка соку з цытрыны. Смачна есці ўсім, хто на дыеце!



Comments

Popular Posts