КАЛЯРОВАЯ САЛАТА З ЯЙКАМ
коўшык
101
ЛЁГКА
І СМАЧНА
патрэбна:
шпінат
свежы
жменя
маладога зялёнага гароху
радыска
яйка
праросткі
радыскі ці брокалі
аліўкавы
алей
гарчыца
цытрына
Яйка
гатуем, чысцім і кроім коламі. Шпінат
дакладна мыем і сушым на ручніку. Радыску
мыем і кроім лустачкамі. Гарох варым
2-3 хвілінаў і выкладваем у халодную
ваду. Гарошак павінен быць хрусткім. На
талерку выкладваем шпінат, потым гарошак,
радыску, яйка і праросткі. Паліваем
соусам – 5 лыжак аліўкавай алеі, 1 лыжачка
гарчыцы, 1 лыжка соку з цытрыны. Смачна
есці ўсім, хто на дыеце!
Comments
Post a Comment