ЦІПА КАПРЫЧОЗА


коўшык 97
ЛАВІ ПАМІДОР!



Італійская кухня падаецца бадай самай вытанчанай і складанай, а да таго ж дзе ўзяць гэтыя адмысловыя пармезаны – мідзіі – труфелі... Але пэўныя стравы можа прыгатаваць вельмі проста і варта гэта зрабіць, бо некаторыя спалучэнні смакаў проста дасканалыя.

Патрэбна:
2 памідоры
1 мацарэлля (можна заменіць брынзай)
жменя лісткоў базіліка
аліўкавы алей
соль
перац


Памідор і сыр кроім лустачкамі. Выкладваем на талерку: памідор, сыр, памідор, сыр. Цяпер лёгка солім і пасыпаем перцам. Паліваем алівай. Базілік кроім і пасыпаем. Усё геніяльнае проста) Смачна есці!



Comments

Popular Posts