ФАРШЫРАВАНЫ КАБАЧОК
коўшык
82
СУПЕР-ДЫЕТЫЧНЫ
І ВЕГАНСКІ
Дзякуючы
лёгкай засваяльнасці і нізкай каларыйнасці
кабачок адзін з лідараў па папулярнасці
ў дыетах для пахудзення. Ён нізкакаларыйны,
лёгка засвойваецца ды мае вялікую
колькасць вітамінаў і мінералаў. А гэта
добра не толькі для фігуры, але і наагул
для здароў’я. Мала хто ведае, што кабачок
абараняе ад рака страўніка.
«Чаму
ты зрабіла гэтую страву толькі ў апошні
дзень дыеты?» – запытаў муж і даеў апошні
кавалак кабачка...
патрэбна:
2
кабачкі
2
морквы
цыбуля
Бяром
2 маладыя кабачкі. Мыем і кроім напалову.
Сярэдзіну выразаем, каб атрымалася
лодка. На патэльні падсмажваем пакроеную
цыбулю. Дадаем дзве старкаваныя морквы
і тое, што засталося ад кабачка. Начыняем
нашыя кабачкі гэтым фаршам і пячэм у
духоўцы каля 25-30 хвілін. Калі вы ўсё ж
не на такой вострай дыеце, то зрабіце
ёгуртава-часнычны соус, але нам падабалася
і так.
Comments
Post a Comment