СУП-ПЮРЭ З КУКУРУЗЫ
коўшык
26
КАВАЛАК
СОНЦА Ў ТАЛЕРЦЫ
Кукурузны
суп паходзіць з Амерыкі. Я ж стварыла
ўласную версію: нятлустая, але сытная
страва, якая добра сагравае ў зімовыя
дні. Мне асабліва даспадобы пастэльны
жоўты колер і спалучэнне гарачага
крэмавага супу з хрусткімі сырнымі
чыпсамі. Усе дзеткі ядуць ахвотна, а сын
называе суп сонечным.
патрэбна:
бляшанка
кукурузы
1
сярэдняя бульбіна
2
зубкі часныку
чабор
200
г смятаны, як найменш тлустай, або ёгурт
натуральны
вострая
папрыка
соль
50
г сыра
кукурузныя
чыпсы
Бульбу
абярэм і парэжам кубікамі. 5 хвілінаў
паварым у падсоленай вадзе і ўкінем
кукурузу. Гатуем яшчэ максімальна 10 хв.
Як крыху астыне, зміксуем блэндарам і
дадамо смятану (ці ёгурт). Абавязкова
прыправім соллю, вострай папрыкай і
чаборам. Кукурузныя чыпсы падагрэем на
патэльні і пасыплем старкаваным сырам.
Падаем суп з чыпсамі і добрым настроем!
Смачна есці!
Comments
Post a Comment