ЯЙКІ, ФАРШЫРАВАНЫЯ МАЯНЭЗАМ З АВАКАДА
коўшык
118
ВЕЛЬМІ
ЗДАРОВЫ ВЯЛІКДЗЕНЬ
І
так пачынаю вас натхняць на Вялікдзень.
Так, ён можа быць і традыцыйны, і смачны,
і фіт.
А
якія святы без яек?! У рознай форме і з
рознымі дадаткамі. Раней пісала пра
яечны паштэт (лінк). А сёння чарга
абсалютнай класікі, але ў «лёгкім»
сучасным варыянце. Рэцэпт просты і
хуткі. Замест маянэзу саспелае авакада.
патрэбна:
4
яйкі
4
кавалкі сушаных памідораў у алеі (замест
можна выкарыстаць 2 лыжкі хрэну, некалькі
кавалкаў вэнджанай рыбы, гатаваныя
грыбы)
1
саспелае (!!) мяккае авакада
соль
перац
зялёная
цыбуля
лыжка
соку з цытрыны
Яйка
гатуем укрутую. Чысцім і кроім на палову.
Дастаем жаўткі. У місцы блэндарам
змешваем жаўткі, кавалкі авакада,
памідоры, сок з цытрыны. Прыпраўляем
соллю і перцам па смаку. Смачнага
Вялікадня!
Comments
Post a Comment