СУП-ПЮРЭ З ГАРБУЗА І ПАМАРАНЧЫ НА КАКОСАВЫМ МАЛАЦЭ
коўшык
106
НАЙЛЕПШЫ
НА ГРЫПАВЫ СЕЗОН
патрэбна:
700
гр пачышчанага гарбуза
1
востры перчык
свежы
імбір
2
зубкі часныку
200
мл. какосавага малака
2
лыжкі какосавага масла ці рапсавага
алею
сок
з паловы памаранчы
для
ўпрыгожання:
грэнкі
ці гарбузовыя семкі ці, як у мяне, печаны
нут
Гарбуз
кроім кавалачкамі. Перац (ці палову,
калі не вельмі любіце вострае) дробна
пасячэм. Імбір і часнык таксама сячэм
нажом. На масле смажым перац і імбір.
Звярніце ўвагу, каб агонь быў не вельмі
вялікі, бо лёгка падгарае. У падсмажаныя
складнікі дадаем кавалачкі гарбуза,
заліваем какосавым малаком і гатуем да
мяккасці гарбуза, а гэта залежыць ад
гатунку. Звычайна дастаткова каля 15
хвілін. Суп міксуем блэндарам, дадаем
сок. Упрыгожваем печаным нутам, кавалкам
памаранчы. Смачна есці!
Comments
Post a Comment