БУРАКОВА-ПЯРЛОВЫ ЛАНЧ-БОКС

коўшык 104
МАЕ ПРЫЗНАННЕ Ў КАХАННІ... БУРАКАМ


Я ведаю чаму большасць аматараў гатавання не любяць буракі... Доўга гатаваць ды яшчэ рукі пэцкаць... Ды і смак нічога цікавага. Але я буракі люблю, нягледзячы на ўсё гэта. А смак? Проста трэба ведаць з чым яго пажаніць :) у бонусе такі прыгожы восеньскі колер...
А сённяшні рэцэпт робіцца хутка, галоўнае, папярэдне зварыць бурак і кашу.

патрэбна:
шклянка гатаванай пярлоўкі
гатаваны бурак
100 грамаў казінага сыру ці брынзы
жменя арэхаў
крыху аліўкавага алею
цытрына
жменя разынкаў
соль
перац
рукала


Разынкі замочваем у гарачай вадзе на 5 хвілінаў. Бурак і сыр кроім квадрацікамі. Змешваем з пярлоўкай. Дадаем разынкі. Паліваем 2 лыжкамі алею, сокам з чвэрці цытрыны і добра мяшаем. Калі бярэм на працу, то рукала ідзе на гару, а калі ў хаце, то ўніз. Пасыпаем падпражанымі на патэльні арэхамі. Смачна есці!




Popular Posts