ПЮРЭ З ГАРБУЗА

коўшык 102
ЛАЙФХАК АД КОЎШЫКА


Пюрэ з гарбуза – рэч карысная! Чаго толькі з ім не зробіш – і пірог, і аладкі, і суп, і гарнір для мяса, і печыва.... Самае складанае ў ім, мець крыху цярплівасці. А таму не палянуйцеся і адразу зрабіце паболей. Напэўна прыдасца.

P.S. Рэцэпт гарбузовых аладкаў чакайце ў наступным допісе)

патрэбны:
гарбуз


Духоўку грэем да 200 градусаў. Гарбуз чысцім ад насення ды кроім вялікімі кавалкамі («месячыкамі»). Запякаем да мяккасці ў духоўцы. Як астыне, то лыжкай аддзяляем мякаць ад скуры, змяшаем відэльцам ці блэндарам, каб пазбавіцца ад камкоў. Можна трымаць у лядоўні да 5 дзён.

Comments

Popular Posts