МОЙ ДАСКАНАЛЫ БАНАНАВЫ ХЛЕБ
коўшык
92
ШАКАЛАДНЫ,
ПІКАНТНЫ, ЗДАРОВЫ
Пухнаты,
лёгкі і духмяны. Цяжка паверыць, што для
прыгатавання патрэбныя толькі тры
кампаненты. Мая свякроў не магла паверыць,
што тут няма ні масла, ні цукру. Калі вам
за мала салодкасці, то дадайце 2 лыжкі
мёду. Гэта дасканалы другі сняданак.
Закуска? Калі ласка. Ці можа дэсерт?
Лёгка. Не важна, калі вы яго спячэце,
кожная пара пасуе, каб яго пакаштаваць.
Гэты хлеб – выдатная крыніца простых
і складаных вугляводаў, якія зʼяўляюцца
палівам для цела, і якіх нам так бракуе
асабліва пасля фізічнай нагрузкі. Ну
што пачынаем?
патрэбна:
3
вялікія вельмі спелыя бананы
1
вялікае яйка
150
гр. мукі з цэльнага зерня
0,5
чайнай лыжачкі соды
2
лыжкі какава
карыца
мушкатовы
арэх
імбір
соль
2
сталовыя лыжкі мёду
Бананы
з яйкам узбіць блэндарам. Дадаць муку,
соду, какава, соль і дробку карыцы,
мушкатовага арэху ды імбіру. Дакладна
перамяшайце ўсё. Форму пашмаруйце маслам
(я выкарыстала какосавае) і абсыпце
какосавымі габлюшкамі. Вылейце цеста
і пасыпце яшчэ раз какосам. Пячэм каля
35-40 хвілінаў у папярэдне нагрэтай да
180 ° духоўцы. Смачных вам здаровых
смакотак!
Comments
Post a Comment