ХАЛАДНІК НА НОВЫ ЛАД
коўшык
93
РУЖОВЫ
І ПІКАНТНЫ
Калі
на вуліцы так горача, гатаваць халаднік
падаецца злачынствам. Але лянота –
рухавік кулінарнай фантазіі, таму сёння
я пайшла па шляху найменшага супраціўлення
і традыцыйнаму халадніку надала больш
аксамітную структуру, выразны смак і
проста неверагодны колер. Ага, але бульбу
ўсё ж прыйдзецца гатаваць! Бо так смакуе найлепей)
патрэбна:
3
гатаваныя буракі
800
гр грэцкага ёгурту
2
зубкі маладога часныку
соль
сок
з паловы цытрыны
для
ўпрыгожвання:
радыска
зялёная
цыбулька
сыр
фэта
Гатаваныя
і абраныя буракі таркуем. Дадаем ёгурт,
сок з цытрыны, часнык, соль і міксуем з
дапамогай блэндара да аксамітнай
кансістэнцыі. Упрыгожваем цыбулькай,
радыскай і кавалачкамі фэты. Падаем
моцна ахалоджаны з гарачай бульбачкай.
Смачнага вам лета!
Comments
Post a Comment