МАРЫНАВАНЫ ЛАСОСЬ У ЦЫТРЫНАВЫМ СОКУ
коўшык 14
НА
СНЯДАНАК З САМАГА РАНКУ
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSdKBY52TeBkCjAgpdMRNHhTQ0k8do1DRZhm5IZQeuGyYqkvbGnJXnRsosZzqf6RrNbS4Km9263gHybVGOGvssver6Y2OqLYce9Oban4_PCCdlOwCgLkbzlb4xD_R_BZpcvMtV2rZSJ8g/s640/1000+%3f+1+%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f-2.jpg)
Цяпер
гэта ўлюбёны сняданак майго мужа. Калі
замарынаваць звечара, то раніцаю проста
дастаеш з лядоўні – і гатова.
300
г свежага ласося
1
цыбуліна
сок
2–3 цытрынаў
белы
перац гарошкам
соль
Ласося
творча парэжам на шматочкі. Цыбульку –
паўколцамі. Цытрыны апарым кіпнем і
выціснем сок. Сокам заліем рыбу і цыбулю,
пасолім і дадамо перчык (у мяне была
сумесь белага і чырвонага). Рыба мусіць
правесці ў лядоўні прынамсі 12 гадзінаў.
За гэты час яна зменіць колер на
бледна-ружовы і пасябруе з цытрынай.
Смачна есці!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWtVxUaONpdqgxUFDt5IEtyAMM24l-QwggFu8I9Yx-C_5Frlwk7XBLB81KuLNRlwjrnhhkeWHs68qJJMFo51LXozCcdKdydaRwx3r4gJISdm6-RcU4xwuz2lfulwRALNqqkHE8zNfCFtw/s640/1000+%3f+1+%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f-8.jpg)
Comments
Post a Comment