АКСАМІТНЫ СУП З ШАМПІНЬЁНАЎ
коўшык
111
ПАХНЕ
ЧАБОР
Я
заўсёды кажу, што супы-пюрэ самыя простыя
і эфектоўныя. Для іх не патрэбныя а ні
супер прадукты, а ні вялікія кулінарныя
здольнасці, дастаткова добры рэцэпт
)).
патрэбна:
300-400
гр. шампіньёнаў (ці інакш пячурыцаў)
1
бульба
1
цыбуля
крыху
сметанковага масла
200
гр смятаны
чабор
соль
перац
зеляніна
для дэкарацыі
Пакроеную
цыбулю і крыху чабру смажым на масле
ў рондлі. Не трэба брудзіць патэльню.
Калі цыбулька стане залацістай дадамо
кавалкі шампіньёнаў. Прыкрыем покрыўкай
і гатуем на павольным агні хвілін 10.
Цяпер час на невялікія кавалкі бульбы.
Дадаем у рондаль і заліваем вадой крыху
вышэй узроўню гародніны. Гатуем яшчэ
10 хвілінаў. Раздробнім усё з дапамогаю
блэндару. Солім і перчым да смаку ды пасыпаем чабром. Потым
дадаем смятану, добра перамешваем
даводзім да кіпення. Суп гатовы. Смачных
вам абедаў!
Comments
Post a Comment