ЧЫРВОНЫМ ПА ЧОРНАМУ
коўшык
96
ІДЭАЛЬНЫ
БРАЎНІ З МАЛІНАМІ
Выдатна
падыходзіць для філіжанкі эспрэса, каб
выпіць і паласавацца ў адзіноце, каб
сустрэцца з сябрамі ці каб парадарыць
камусьці вельмі блізкаму...
У
мяне з малінай, але можа быць з трускалкамі,
чарніцамі, агрэстам ці нават грушамі
:)
патрэбна:
200
гр. сметанковага масла
200
гр. цёмнага шакаладу
200
гр. цукру
135
гр. мукі
3
яйкі
маліны
Разагрэйце
духоўку да 160 градусаў. Падрыхтуйце
невялікую прастакутную форму з памерамі
21 см х 28 см (ці падобную) і пашмаруйце
маслам. Калі форма сіліконавая, то
шмараваць не трэба.
Сметанковае
масла растопім на малым агні, дакінем
кавалкі горкага шакаладу, памешваем і
пачакаем, каб расплавіўся.
У
асобнай місцы зміксуем яйкі з цукрам.
Дадамо растоплены шакалад і змяшаем.
Цяпер чарга на муку і зноў мяшаем да
аднастайнага цеста. Выліваем у форму і
ўпрыгожваем малінамі. Пячэм каля 25
хвілін, пакуль цеста не паднімецца
крыху. Смачных вам шакаладных хвілінаў!
Comments
Post a Comment