54 % ШАКАЛАДУ
коўшык 29
GATEAU AU CHOCOLAT, АБО ЎСЁ БУДЗЕ Ў
ШАКАЛАДЗЕ
Gateau au chocolat – самы хуткі пірог
на свеце! Калі да прыходу гасцей засталося хвілін 20, не хвалюйся, усё паспееш.
Так, як учора паспела я, калі даведалася, што зараз прыйдзе цешча :) І ўпершыню
спякла смакотку паводле рэцэпту маёй суаўтаркі “54%” Каці Барушкі. Неверагодны
шакаладны пірог, які яшчэ цёплы проста знікае з талеркі...
патрэбна:
200 г горкага шакаладу
100 г масла
150 г цукру
80 г мукі
5 яек
Духоўку разагрэйма
на 180 градусаў. Масла і шакалад растопім у рондалі. Туды ж адправім цукар, жаўткі,
муку і размяшаем. Бялкі ўзаб'ем у пену і далікатна дадамо ў шакаладную масу. Невялікую
форму пашмаруем маслам і выліем цеста. Пячэм 17 (дакладна 17) хвілінаў і дастаем!
Акурат у гэтым момант госці, якія яшчэ ў пад'ездзе пачулі боскі водар шакаладу,
звоняць у дзверы. Уф!.. Паспела!
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh69PdhJYWXdQlznM4B82Y5pQw4nU2_9tMv4PoGMqiy5d-gGk4aorom3MKxuZjZjrYrgVuY_SybAk7w-P0oH0tMK5PMeQWc5Y21UmaGHkMR77EVhHFPQXxRWBayDjReo-geOevzCBIaCUc/s1600/1000+%3f+1+%3f%3f%3f%3f%3f%3f%3f-3.jpg)
Comments
Post a Comment