54 % ШАКАЛАДУ
коўшык 29
GATEAU AU CHOCOLAT, АБО ЎСЁ БУДЗЕ Ў
ШАКАЛАДЗЕ
Gateau au chocolat – самы хуткі пірог
на свеце! Калі да прыходу гасцей засталося хвілін 20, не хвалюйся, усё паспееш.
Так, як учора паспела я, калі даведалася, што зараз прыйдзе цешча :) І ўпершыню
спякла смакотку паводле рэцэпту маёй суаўтаркі “54%” Каці Барушкі. Неверагодны
шакаладны пірог, які яшчэ цёплы проста знікае з талеркі...
патрэбна:
200 г горкага шакаладу
100 г масла
150 г цукру
80 г мукі
5 яек
Духоўку разагрэйма
на 180 градусаў. Масла і шакалад растопім у рондалі. Туды ж адправім цукар, жаўткі,
муку і размяшаем. Бялкі ўзаб'ем у пену і далікатна дадамо ў шакаладную масу. Невялікую
форму пашмаруем маслам і выліем цеста. Пячэм 17 (дакладна 17) хвілінаў і дастаем!
Акурат у гэтым момант госці, якія яшчэ ў пад'ездзе пачулі боскі водар шакаладу,
звоняць у дзверы. Уф!.. Паспела!
Comments
Post a Comment