КАВУНОВЫ БЭЛІНІ

коўшык 80
НАЙЛЕПШЫ ЛЕТНІ КАКТЭЙЛЬ)

На маім блогу ніколі не было рэцэптаў алкагольных кактэйлі. Трэба гэта выправіць. А нагода заўсёды знойдзецца...



Гісторыя кактэйлю Bellini пачалася ў 1948 годзе, калі бармен з Harry’s Bar у Венецыі прыдумаў гэтую сапраўдную класіку кактэйльнага рамяства. Традыцыйна ён складаецца белага сухога віна «Prosecco», соку з персікаў і малін. Звычайна яго падаюць у келіху для марціні ці ў келіху для шампанскага. Абавязкова прыгатуйце гэты вытанчаны напой для сваіх гасцей можа не ў класічным выкананні, а ў кавуновым....

патрэбна:
кавун
бутэлька белага сухога віна «Prosecco»
цукар


Некалькі кавалкаў кавуна адчысцім ад костак і адрэжам ад скурку. Узаб’ем у блэндары. Берагі келіха змочым у цытрынавым соку і ў цукры. У кожны келіх наліваем траціну кавуновага мусу і дзве траціны халоднага Прасека ці іншага газаванага белага сухога віна. Найлепей піць адразу!


Comments

Popular Posts